Danmark, fortollet
Klikk først på varenavn for å velge dem, deretter på
Nr. | Navn | Forklaringer |
---|---|---|
1 | Blår | lokalhistoriewiki.no |
2 | Bokhvetegryn | |
3 | Brennevin, av korn | |
4 | Brennevin av korn | |
5 | Bygg | ordnet.dk |
6 | Byggryn | |
7 | Eddik, av øl | |
8 | Epler | |
9 | Erter | |
10 | Flesk | |
11 | Flesk, tørket | |
12 | Glass, vindusglass | |
13 | Gryn, bokhvete og havre | |
14 | Hamp | |
15 | Havre | |
16 | Humle | |
17 | Hvete | |
18 | Laks, speket | |
19 | Lin | ordnet.dk |
20 | Malt | |
21 | Ost | |
22 | Rug | |
23 | Rug, kjøpmannsrug | |
24 | Salt, fransk | |
25 | Skinn, ekorn | lokalhistoriewiki.no |
26 | Smør |